fredag 17 augusti 2012

Strul

Å åter strul varje gång dom små ska till sin mor. Nu har vi dragit ner hennes umgänge till en helg i månaden för att det inte funkat nån gång under hela sommaren...men ändå ska det strulas det lilla hon får träffa dom.

Men en positiv sak är att människan på soc verkar vara en med huvudet på skaft. För nu har hon sett till att de smås mamma ska få en kontakt person som ska finnas hos barnen en dag den helgen hon träffar barnen. Vilket betyder att hon bara kommer vara ensam med barnen på fredags efter middagen lördags kvällen å söndagen fram till kl 16 när vi hämtar.
Inte direkt ultimat men en liten säkerhet för att se till att hon sköter dom som hon ska och som kan larma om den personen märker att det spårar ur eller att hon inte klarar av att ta hand om dom.
Men viktigast är nog att den personen kan trycka på och se till att dom gör nått inte bara sitter framför datorn eller tv hela dagar eller sitter hela dagar hemma hos mammans kompis som hon träffar alla andra dagar å gör inget för att barnen ska göra nåt skoj.

Å kommer deras mor och gnäller nåt om att vi inte gör si eller så ska jag trycka upp i ansiktet att det inte är vi som behöver en kontakt person för att hjälpa till att sköta tre barn i 48 timmar i månaden!!!

Inga kommentarer: