lördag 14 maj 2011

Knas

på linjen har det tydligen varit på blogger.

Alla har drabbats av inlägg som försvinner och att det inte gått att logga in..ja ja livet är ju inte värre än man får vänta. Men det är trist när man är beronde av att läsa bloggar när ingen kan skriva nåt nytt.

Har haft det lugnt. Va på anställingsintevjuv i onsdag och det gick ju bra...väldigt knepiga frågor men tror det gick bra. frågan är ju bara vilka man konkurerar om jobbet med.

Min mor va här och lämna en liten present.



Söta lilla mamma.

När mor hade varit här åkte jag upp på stan och träffa folk och fika. Skratta prata och dumma oss som vanligt. Åkte hem och skulle lämna av bilen så sambon kunde köra töserna till sin mor över helgen. Och då låg det ett sms i extra telefon om att hon inte hade pengar till mat över helgen...SUCK va bara att åka och handla med en kasse med mat så hon skulle klara sig över helgen. För tänkte inte ha dom hemma över helgen.
Så hem och kasta sig i soffan och kolla på semi och Sverige gjorde en riktigt fin match och tog sig till final.

Åkte upp på stan hämta ut ett paket åt dottern. Hem och slöa och fick ett erbjudande att hänga med upp och ta ett glas rose på närmsta uteservering. Men efter funderat så nej...stanna hemma och laddar inför idag och grillfesten...om det nu blir nån det vill säga. Vädret verkar svika oss.

Men trodde faktiskt att när jag skulle gå upp imorse att det skulle vänta nåt fint på bordet men icke...nähe får väl se under dagen om det blir nåt.

Inga kommentarer: