söndag 1 februari 2009

Dubbel suck!!!

Denna dag som började så bra!
Vakna av att det vart kallt i sängen av att sambon gick upp...maka mig över till hans efterlämnade värme å vänta på att resten av familjen skulle vakna å det tog inte länge förrens det börja tjatas å gnällas från olika hörn...så det va bara att följa kaffe lukten ut i köket å sätta ruman på en stol å morra över att det bara är 20 grader inne jämfört med 28 som man är van vid...

Efter frukostar blev slukade så va cirkusen i full gång, sambon hade ju i ett svagt ögonblick lovat att gå ut å visa närområdet så tjatet började ju innan koffeinet gjort sin verkan sambon tog barnen å gick ut på en liten promenad men jag tog tillfället i akt att kunna få vila öronen en stund så jag åkte till gamla lägenheten samt förrådet å hämta lite saker som gardiner å extra stolar så nu är det gardiner uppe som dämpar ekot lite blir väl bättre när man får upp lite på väggarna åxå.

Men i samband med lunchen så brast tålamodet för sambon mellan tjejen har ju pressat på alla knappar och använt varje chans till att göra familjelivet till ett helvete men i dag så var gränsen nåd så sambon sa sonika att eftersom du gör allt för att göra det stört omöjligt att kunna få ha en normal familje situation utan att du hela tiden gör allt för att sabba för oss alla andra så får det räcka ! Passar det inte att va här så behöver du inte va kvar här och du behöver inte komma tillbaka förrens du har bestämt dig för att våra regler å våra normer är något du kan följa kan du komma tillbaka.
Kan säga att hon klädde på sig fort å satte sig å vänta på att få åka hem till sin mor.
Ja ja får väl se hur länge det tar innan hon märker att det inte är så kul att bara vara här varannan helg. Å vill gå tillbaka till varannan vecka.

Men modern deras såg ju sin chans på en gång att anmäla min sambo för misshandel (vilket inte är sant) så fick ju en påhälsning av soc jouren men dom såg något snopna ut över att allt va så lugnt å stilla å sen få höra hela historen bakom gjorde dom lite mätta tror jag dom fick i alla fall se att alla mådde mer än toppen å va hela å rena mätta å allmält tillfreds med tillvaron.

Å glömde ju hade ju frun här på kaffe hon tog å bjöd in Per åxå så nu har vi haft två kaffe gäster i nya lägenheten vilken fick mer än godtjänt av värderande fru å medhäng.

Inga kommentarer: