söndag 10 januari 2010

Mamma

och pappa bjöd på mat idag...så det var vara att kliva upp ur den varma sängen vid halv tre å sätta fart på avkommorna å ge sig ut i det kalla vädret.

Det är ljuvligt att bli bjuden på mat...vi fick dill kött med potatis å sås. tjälknöl å potatisgratäng samt frukt sallad med grädde eller glass till efterrätt...sen hade hon kvar knäck sen jul så det fick bli fika bröd...gick nerför trapporna hos mor å far med en väldigt stin mage. Min mor är proffs på just dillkött. Jag äter tills jag mår illa så gott är det!

Sen var det väldigt gott att komma hem lulla runt mätt å go en stund å sen gå å krypa ner under täcket å kolla på morden i midsomer på svtplay. Var inte så dödligt trött som jag brukar vara när jag jobbar helg men lyckades slumra till en stund iallafall.
Men sambon som brukar kunna sova dygnet runt har just nu en period då han inte kan slappna av på kvällarna å stöd vila innan jobbet...men imorgon har vi inget planerat så risken att vi sover länge är stor eller så vaknar båda vid 11 sten pigga...

Inga kommentarer: