söndag 3 augusti 2008

Långt

framskridna planer...

hmm hur kan man klämma in 8 pers i en 4:a...vilka av 7 kommer bo där på heltid...en natt arbetare...två tonåringar en nästan vuxen...tre små under 9.
Å en gudinna som topp styr allt ;)

Kommer bli en sevärdhet...eller som leken hela havet stormar...men chanserna att kunna spara pengar å få resa å ha lite roligt skulle öka markant.
Så med denna plan i huvudet drog vi iväg till ikea å droppa av två töser i leklandet. Så vi två fick vandra själv runt på ikea...å kolla in å prov ligga bädd soffor...fan att det dök upp mer shopare ...hitta annars ett bra undanskymt hörn...fick ju genast låssas som om man prova fastheten på madrassen men annars var det en märklig upplevelse...man märkte av att vissa nervösa ryckningar när man hörde nåt barn som ropa pappa...lagom tills man vant sig över att vi var själva var det dax att betala lamporna å hämta tillbaka barnen...

Men chanserna att det mer barn i denna familj sjunker ju drastiskt...som det är nu får man ju passa på under udda tider å vara glad om nån av oss faktiskt hann med att uppfatta vad som faktiskt hände...trodde att vi skulle fått några dagar hel ledigt men det sket ju sig så fort tanken dök upp i huvudet...men skam den som ger sig.

Pojkvännen har ju ledigt vecka 35 får väl se då om vi lyckas smita åt oss en dag eller två...tanken på att bara få vakna av sig själv låter underbar...eller att en hand smeker intima delar...mmmm gött mos...å faktiskt kunna ha sex å inte vara tystlåten...

Nej men jösses vilka snuskiga saker som dök upp i min primitiva hjärna...fan att nån är på jobbet....hade ju annars kunna prova på en å annan ide som ploppa upp ;)

Inga kommentarer: