söndag 10 juli 2011

Man

måste ha kul även om livet känns orättvist och mörkt.

Drog över till vännen med våra underbart trevliga grannar. Sambon han fick gå och jobba han istället.
Det vart en riktigt trevlig kväll med många skratt och gappflabb. Vi fick som uppdrag att hälsa på alla som gick förbi med intresse. Och reaktionen från alla va obetalbar. Sen med lite mera under västen lite senare på kvällen så kläckte en annan vän att jag va tvungen att att till varje kille som hälsa tillbaka säga- Hej jag heter Gunilla men jag föddes som Lennart. Det va skoj...många kolla på mig som jag va galen en del med skepsis min andra med öppen tvvlan...men många jaha oj sen med förlägen min titta bort...men eftersom jag tyckte att varför ska bara jag gå runt och bete mig som en kokololo bestämde jag att han som tvinga mig att säga att jag föddes som Lennart måste ju åxå göra nåt dumt. Så varje gång nån tjej svara glatt på hans HEJ va han tvungen att smeka sig på låret och säga nej kom inte nära...jag tog nog för många viagra innan jag gick hem...det kliar så hemskt på låret när du står så här nära...

Så där gick vi runt på en av stans krogar och sa -Hej och sen kolla vi reaktionen på dom som hälsa tillbaka.

Men mina grannar somhade jätte kul och grannfrun hon är ju nerflyttad från norrland så hon känner inte så många vart glatt överaskad av det trevliga folket som vi träffa. Så det kändes jätte bra att hon fick en bra start på utelivet i våran stad.

Men i går gick jag mest och drog fötterna efter mig hann med en fika på stan prata om kvällen innan. Hem och mest sega. Hade planer på att dra över till vännen igen men så börja jag å sambon prata lite...inte för att vi hann rensa luften helt men lite vart utrett. Och det gjorde att jag kunde sova gott i natt.

Denna veckan jobbar jag som en tok sen på torsdag åker tjejerna på kollo i två veckor tjoho va det ska bli skönt med lite semester. Idag ska jag försöka ta mig till affären och handla lite...längre än så sträcker sig inte mina planer.

Inga kommentarer: