torsdag 2 juli 2009

Ännu

en dag med sol å värme står på schemat.

Idag blir en dag vid badstanden å en kväll i tvättstugan som en trevlig avslutning på dagen.

Men tar det lite lugnt nu på förmiddagen å softar lite här hemma. Har ju två små tjejer som inte blivit in smorda med solkräm dom tre senaste veckorna så dom är lagom sönder brända på axlarna. Ví fick börja veckan med att åka å köpa nya badkläder. Det är som bikini trosor med en t-shirt till men är i baddräks material som ger 50+ i uv skydd...det behövs på dom kan jag lugnt säga. Men jäklar va skönt dom tyckte det var att bada i dom när dom slapp den bränna de solen på axlarna.

På fredag ska vi till E-tuna zoo med svärmor. Det ska bli lite skoj å se hur lilleman reagerar på alla djuren.

Min kära dotter hon ser ut som ett stoppljus i ansiktet efter en helg i ånnaboda å sina epa traktor kompisar. Där faktiskt en av hennes kompisar vann första pris. Men idag är hon och hennes partner in krim nere till Skara sommarland får väl se hur bränd hon är när hon kommer tillbaka hem.

Sonen min han har gått i dvala totalt han vägrar att va i solen eftersom han aldrig blir brun som man blir lättare brun om man bara är inne eller i skuggan...

På söndag firar jag å sambon ett år...har lite ideer vad man ska hitta på men inget bestämt Men ska väl kolla med svärmor om hon kan tänkas sig vara barnvakt ett par timmar på kvällen så man kan göra nåt skoj.

Inga kommentarer: