onsdag 1 juli 2009

Rättegång

eller vad det nu kallas. Ang hur vida vi får bo kvar eller inte har varit idag.
Svårt att säga hur det kommer att gå hyresnämnden kommer med ett avgörande efter kl 14 på fredag.

Kan ju säga att våran hyresvärd inte direkt är så där flexibla direkt, under förhandlingen får man ju chans att medla å komma till stånd med en gemensam lösning. Vi hade ju flera förslag men det enda dom kom med var att vi skulle kunna få tillbaka våra poäng och sen söka ny lägenhet eller bli erbjuden en likvärdig den vi har nu men i vårat gamla område vilket inte finns på kartan som val. Å få tillbaka våra poäng när sambon bett om att få stå kvar i kön men blivit bort plockad i å med uppsägningen av den gamla. Så skysst av dom...vart kommer man med så där en 1500 poäng jo i gamla stadsdelen...eller i någon av dom andra ytterområdena. Men som sagt vi får väl se vad dom beslutat på fredag å sen gå vidare.

Annars så är ju livet toppen sol å värme ja då bryter en jätte förkylning allan ballan på en...å det gör ju att värme å sol känns ju så där jätte kul.

Så idag har jag bestämt att det blir en inne dag med städ å annat nödvändigt ont gjort här hemma för det ser för kasst ut här. Samt att städa gör ju att man kan få utlopp för sin ilska.

Fram med dammsugaren å moppen här ska det minsann tas i med hårdhanskarna!

Inga kommentarer: