fredag 25 februari 2011

Belöning

till små tjejerna delades ut idag. Dom har skött sig bra under hela januari och februari så då vart det ett besök på badpalatset här i stan.

Det va riktigt roligt stora lilltösen och jag åkte alla kanor och forsar och annat. Vi skratta och skoja. Medans mellantösen bestämde sig för att vatten är farligt efter vårt första åk och fick hänga med pappa i bassängen mesta dels av tiden och sambon han tyckte hog att det va skönt. Fast han skratta och tyckte det va skoj så vägra han att åka med nån mer gång. Så trist att han ska va sån. Jag gillar att åka medans han nej nej nej...uj uj uj farligt farligt.
Fast stora lilltösen hon fuska flera gånger när vi skulle tävla i vattenrutchkanorna så han jag räkna till 2 så drog hon varje jävla gång...men va fan nån gång kan dom få vinna de små liven.

Jag är inte så förtjust i höjder men sväljer och traskar upp i dom där hemska spiraltrapporna men sambon nej jag skulle dö om jag klättra upp. Nä häng i poolen och ha mellantösen hängande i hasorna då.

Men klart värt pengarna för mig och stora lilltösen. Sambon och mellentösen dom kan hitta på annat. Det känns i kroppen att man har varit aktiv ont i fötter och höfter och knän allt man kan slå i inder färden. Å vatten i örat har jag som vägrar rinna ut. kluck kluck kluck säger det när jag går.

Å lilleman hade nog inte så bra hemma hos mamma hon gnällde tre gånger via sms. Och lämna han på dagis en halv timme innan han börja. Men idag har hon stora lilltösen extra över natten. Och hon har redan ringt tre gånger om nada zip inget. Suck och så tjatar mellantösen om att få en till extra natt bara det att vi måste hämta stora tösen hos mamma i morgon sen åka till första budoträningen sen vill mellantösen att vi ska köra henne tillbaka till mamma...nej för på söndag ska barnens farmor och faster ha pyssel dag med töserna. Nja blir lite mycket känns det som.

Inga kommentarer: