tisdag 21 december 2010

Aldrig

mer att jag tar med mig 16 åringen ut och köpa julklappar till de tre små...vi han in i första affären och skulle kolla på örhängen...å jag hade lite svårt att bestämma mig. Skulle jag slå till och köpa tre par var på en gång eller skulle jag välja ett par lite finare...då börja trampadet...mamma det är varmt...ett varv till mamma är d klar snart? ett varv till men mamma det blir bra så! Ja ja köpte ett par finare var iallafall.

Då stövlar fröken iväg med stora steg...och tror på fullaste allvar att jag ska köpa henne ett par dyra stövlar..nej damen vi är ute och kollar på julklappar inte skor till dig...särskilt ett par stövlar som kommer bli använda ca 3 gånger alltså kosta 400 per användning nepp sepp seru.

Men in i leksaks affären och hitta lite spel...det tror jag tjejerna kommer gilla iallafall. När jag står där och vänder och vrider på dom olika spelen hittar jag ett som får mig att brista ut i asgarv. Sortera tvätten heter det och det går ut på att lägga så kläder i papp med olika mönster på så ska man stoppa in handen och känna efter vilka som hör ihop..ja alltså strumporna hade olika små filt bitar på sig i olika mönster...o genast kom jag på ha ha ha detta ska jag köpa till sambon! Och priset va som hittat 149:- men så börja dottern stressa igen så la tillbaka spelet och tog det andra jag hade tagit fram och gick till kassan...o jag ångrar mig jag vill nog ha det dära spelet till sambon...hmmm får åka en sväng till imorgon.

Efter stan drog vi till Ö&B för jag hade funderingar på lite billigt smink eller så till tjejerna. Å där börja dottern redan innan för dörren mamma åka nu mamma åka nu mamma åka nu!
Men åhh dra åt skogen! Hitta iallafall lite små grejor till tjejerna men inte smink för bestämde mig för att nej jag orkar inte tjatet och tafset som kommer bli...sen blev det tre klappar till lilleman...han är ju inte så svår att köpa till...lite bilar eller nåt att måla på/med så är han nöjd. Man kan i stort sett slå in en påse med skruv och han är lika glad för det :)

Men när min handling va slut eller rättare sagt mitt tålamod med dottern va slut drog vi hem jag fick få på toa sen ville dottern ha skjuts till en kompis och jag tänke bara du kommer långt bort från mig så blir det bra.
Kom hem igen prata med sambon i 1 minuter vart sur slog in julklapparna. La fram dom under granen åkte hämta hem de små...åka lämna av alla hemma hämta bigT.

Åka till shopping meccat.

Då kommer han på ett besök på bolaget sitter nog inte fel...släpper av han åker ett varv på parkeringen. Ställer mig vid utgången och väntar..pratar med sambon en sväng under tiden. Ser bigT komma ut ur butiken och halkar till i entrén å jävlar han steppa som värsta Fred Astaire kopian å jag börja skratta hysteriskt för hans reaktion va först vem såg mig å snygga bruden där såg meg men oj jag klarade mig å fan chauffören skrattar så hon kissar på sig...

å jag kan inte få bilden ur huvudet på hur snyggt han förde sig över isen! Helt plötsligt dyker den upp och skratten bara bubblar upp...ja ja han klara sig och så gjorde spriten med.

Han fick sina klappar handlade och han vart så nöjd så nöjd och det är vad som räknas. Jag fick hjälpa en vän som behövde hjälp och han fick nöjet att spendera lite pengar.

Imorgon eftermiddag ska jag åka och handla mat med frugan så tänker bara vara hemma och skrota runt här hemma efter jag kört barn till skolan och varit på banken och fixat en ny dosa till banken eftersom NÅGON lekt med den så den är spärrad...sen när jag landat hemma ska väl jag ta tag i städningen lite och så men sen är det stopp. För idag är jag trött av allt spring. Å tänker inte stressa ihjäl mig före jul. Det är inte värt det!

1 kommentar:

Tommy68 sa...

Hmmm, det där kommer du garva åt lääääääänge...haha