onsdag 1 december 2010

Snart

börjar jag med att städa med svarta soppåsar. Ska bara säga att imorgon städar jag och och den som inte tagit undan sitt skit får se på när jag åker till tippen och kastar skräpet.

Det måste nog vara det enklaste sättet att få familjen att fatta hur mycket skit som sprider omkring sig varje dag. Och sen va bra det kommer bli när ingen har några grejor att dra fram. Men tjejerna har ju en förmåga att dra hem nytt skräp varje dag. När vi hämtar vid fritis kommer dom alltid med nåt i handen. Och 9 av 10 gånger är det når papper isär klippt sen ihop tejpat till nån figur eller sak...som är rolig fram till bilen sen glöms det bort. Bärs in i hallen sen ligger det där och skääpar om nu inte saken legat i väskan för då hamnar det på matsalsbordet där jag får tag i det och kastar. Nu på vintertid slipper jag iallafall få in hög vis med stenar och pinnar eller andra små saker från skog och mark.

Måste nog börja som när mina två va små ha en låda eller hink i carporten där dom kan samla sitt skräp. Och prata om tjejerna med detta att använda så mycket papper till allt...det är ju trots allt miljö påverkan varje sak dom gör sen så kastas det bara.

Inga kommentarer: