fredag 1 oktober 2010

Dagens

bästa.

Att jag hängde på Bigt och fika. Och att jag fick med mig sambon åxå på fika. Att bara sitta och små snacka lite är lite som balsam för själen.

Sen att både min och sambons morgonrockar höll i tvätten. Inte krympte dom på nåt mystiskt vis och inte föll dom i bitar heller. Skönt. Men kanske ska ta och tvätta dom lite oftare än 1 gång i månaden.

Och så måste jag berätta några väldigt roliga saker lilleman gjorde i veckan. Först så i helgen så höll tjejerna och lekte affär uppe på över våningen. Och han va med som vanligt...jag höll på och greja med nåt i sovrummet och sambon satt och greja med datorn där inne när lilleman kommer med glada rop och sken som en sol iförd en av dom klänningarna som ligger i ut klädnings lådan...den som är mest tjejig...den med massa tyll och lull lull...och han sa nåt i stil med titta vad fint...jag och sambon log och höll med 8 inget ovanlig att leka dress up om man säger så)...nån dag senare så när jag va på toa såg jag att det låg bara en halv del av läppglansen allså bara den delen själva guget ligger i inte peta på saken...ja ja inte så jag blev förvånad mellan tösen har ju vart hemma...så kasta skiten i soporna
Nån timme senare gör sambon lilleman redo för säng hjälper han av med kläderna och ur fillingarna trillar den del som inte låg på toa...sambon frågar lite fint...men du ska den va där? Är det verkligen nödvändigt? Var på lilleman tittar lite i golvet och skakar på huvudet.

Killar brukar ju få pung svett å flickor läppglans men att trycka ner läppglans i fillingarna och gå i klänning känns lite som överkurs i hans ålder.

Inga kommentarer: