måndag 15 november 2010

det är inte roligt att va ensam hemma med de tre små första dagen dom kommer från mamma...sambon har tyvärr ett möte på jobbet han måste gå på ikväll och det är ett sånt där långt möte på ca 4 timmar. Kul jul dom kan va snälla så länge dom sitter här nere men så ska det up och läggas i sängar och då kommer all trötthet som byggts upp i flera dagar och så en tidig skoldag på det vem får då ta hand om skiten tror ni?

Jo vi eller ja idag är det jag. Två över trötta tjejer som vill kolla att allt är som vanligt att samma gränser finns fortfarande. Att dom saknat gräns sättningen så att dom måste kolla så att inget är förändrat första dagen dom kommer samt att vid middagen fick vi veta att mellan tösen inte sovit hemma hos mamma mer än en två nätter av dom 6 dom varit borta och stora tösen suttit uppe och kollat på sagan om ringen till kl 23.30 fredag lördag...bra hon är för i helvete 10 år hon ska inte se såna filmer och särskilt inte när dom håller på så långt in på natten!!! Jag blir så trött!

Men bara en omgång kvar sen så blir det bara över varannan helg dom är borta och sabbar sin sömn så lättare att se till att dom får en bra sömn rytm som håller i sig även fast det kan bli senare dom helgerna.

Imorgon ska lilleman va hemma och det kan va bra för hon har även fixat så fint att han börjat med blöja även på dag tid. Så är bra att han är hemma då kan vi sten köra så sitter toa besök igen även på dagis. För prata med han igen om att han är stor nog att sluta med blöja och att han klarar det så bra innan. Och han vill inte ha blöja här, inte heller napp. Va uppe förut och skällde på tjejerna och då låg nappen på kudden brevid.

Ska bli skönt att få riktiga rutiner. Och även kunna säga ifrån...att när hon gör saker helt galet kunna tala om att NEJ så gör man inte. Och att hon förstör för sina barn. Och att hon måste se till deras välbefinnande inte sitt eget!

Inga kommentarer: