söndag 9 maj 2010

Hjärtat

värker lite av stolthet när man får höra från den äldsta av de små att hon inte vill åka hem till mamma och att hon inte vill vänta utan flytta hem hit nu.

Dom trivs som fisken i vattnet just nu. Dom har hittat ett helt gäng med kompisar nu och har ängat nästan hela eftermiddagen åt att bygga koja inne på gården på andra sidan vägen. Så roligt att dom inte knappt hade tid att komma in och äta tårta.

Jag och sambon har njutit lika mycket eftersom vi fick se två glada tjejer och att dom inte gnällt nån gång över att dom inte haft nåt att göra.

Det va trevligt att ha sambons mormor och morfar här en sväng och få visa upp hur fint vi har fått det. Och tror att dom tycker det är jätte kul att se att de tre små trivs och att sambon verkar vara lycklig. Sambons mormor är nog en av dom snällaste människor som går i ett par skor. Hon skulle sälja skinnet på ryggen om hon visste att det skulle hjälpa någon ur en knipa.
Men dom är så söta för dom har alltid nåt extra med sig till familjen denna gång var det en påse äpplen, ett paket kaffe, två dricker, en påse godis samt två gurkor ha ha ha sambons morfar fnissa lite å säger på sprucken Finlands svenska tj d ar exrra pris i affären.

Å senare på kvällen frågar min dotter jaha vad fick hon i present då å sambon svarar snabbt två gurkor å my baby my baby ser ut som ett levande frågetecken va fick hon gurka? Ja vi fick gurka..varför det? För att det va billigt...ööööööööööööhh jaha å öppnar kylskåpet som för att kolla att det verkligen ligger två gurkor där.

Jag börjar förstå lite vart sambon har fått sin humor ifrån hans far var ju en rolig prick och sambon är väldigt lika han i mycket men börjar misstänka att sambon fått en släng av morfars lite udda humor.

Inga kommentarer: