lördag 1 maj 2010

Bogsera

kan man ju tydligen roa sig med en valborg på 2000 talet. Å en gammal jänkare som kardan som rasade när dom varit å tankat bilen full. Var bara för mamma å sambon att klä på sig å åka dit och hjälpa till.

Inte nog med att man ska bogsera genom hela stan i 30 km utan man ska ha en dotter som tjatar i örat med kompisen som god hjälp.
Sen att bilen man bogserar är full i snor ungar hjälper ju till föga...

Då är det ju så man kan hålla sig för skratt. Jag ska allaså köra bilen hålla koll på trafiken se till att man inte gör för skarpa svängar samt bromsar för häftigt. Köra så mjukt som möjligt för att hålla linan sträckt Sen då få veta att bilen man bogserar har ett avgasa rör som hänger ca 2 cm från marken så man måste ha koll på groppar å vägbulor.

Å så är det mörkt å det regnar. I min bil sitter dottern med kompis å tjatrar å ska va behjälpliga. Å komma med goda råd. Brevid mig sitter sambon å leker dj å spelar musik på hög volym.

År det så man kan bli tokig eller?! Nej då bara gilla läget lixom för att leva i absurda situationer är tydligen denna familjs melodi.

Varför leva normala svensons det kan ju va tråkigt!

Inga kommentarer: